Beste klanten,

 

We willen u op de hoogte brengen van geplande onderhoudswerkzaamheden die invloed zullen hebben op de beschikbaarheid van onze servers in Nederland. Op 23 mei 2023 om 06:00 Nederlandse tijd zullen alle client servers worden verplaatst van Serverius 2 (SDC2) naar Serverius 1 (SDC1).

 

Deze beslissing is genomen om tegemoet te komen aan onze groeiende klantenkring. Om u te kunnen blijven voorzien van hoogwaardige apparatuur en om onze eigen ontwikkeling mogelijk te maken, hebben we meer server racks en een ruimere machinekamer nodig. Daarom hebben we besloten om de bestaande netwerkapparatuur te verhuizen naar een ander datacenter van Serverius, waarmee we al sinds de oprichting van PQ.Hosting samenwerken.

 

Deze verhuizing is zorgvuldig gepland om onze infrastructuur te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw projecten soepel kunnen blijven verlopen. Tijdens de migratie zullen de client servers tijdelijk niet bereikbaar zijn. We zullen alle noodzakelijke technische werkzaamheden 's nachts uitvoeren om de impact op uw dienstverlening tot een minimum te beperken. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt.

 

Na het einde van het onderhoud, als u problemen of moeilijkheden ondervindt, neem dan contact op met onze supportafdeling. Onze toegewijde collega's staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen en eventuele vragen of zorgen op te lossen.

 

We willen u bedanken voor uw begrip en voortdurend vertrouwen in VPS Max NL. We streven er altijd naar om u de best mogelijke VPS-dienst te leveren, en we werken hard om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo soepel mogelijk verloopt.

 

We verwachten dat na een paar uur VPS Max NL weer online zal zijn en dat onze dienstverlening zoals gebruikelijk zal worden hervat. We waarderen uw geduld en begrip tijdens deze tijdelijke onbeschikbaarheid.

 

Nogmaals, dank u wel voor uw voortdurende steun.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het VPS Max NL-team

« Back