Allereerst , dit is een contract getekend met onze payment gateway partners om u/ons te beschermen en wij nemen de verantwoordelijkheid van de toepassing van dit contract .

Door het kopen van onze producten gaat u automatisch akkoord met ons Restitutiebeleid hieronder .

Het leveren van diensten en het aanmaken van een nieuwe account brengt kosten met zich mee voor VPS Max NL. Daarom, voordat u betaalt, wees er absoluut zeker van dat u de dienst wilt, anders kunnen we de dienst niet annuleren of wijzigen na de activering.

Wij nemen de verantwoordelijkheid van de activering van de dienst , Je krijgt een volledige terugbetaling als je hebt betaald voor een dienst en we waren niet in staat om het te activeren , of in het geval van een ander probleem met de diensten van onze kant. Je kunt dan een volledige terugbetaling aanvragen en we zullen deze binnen 2-4 dagen verwerken.

In het geval van een probleem aan de kant van de klant (apparaatproblemen, internetproblemen, slecht gebruik van de diensten ... ) of in het geval dat je om wat voor reden dan ook niet verder wilt gaan met het gebruik van onze diensten, heb je geen recht op een volledige terugbetaling en heb je alleen het recht om een gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen.

Gedeeltelijke restitutie :

50% restitutie als je hebt betaald voor het premium abonnement.

25% restitutie als je hebt betaald voor het basisabonnement.

Gedeeltelijke restitutie bedrag = % * ( totaal betaald - gebruik periode en de transactiekosten )

We verwerken geen gedeeltelijke restitutie voor het testabonnement van 1 maand (het is al een test, alleen om de service uit te proberen).

OPMERKING: Als er een probleem is met onze diensten, moet je eerst contact met ons opnemen via e-mail of WhatsApp. Onze medewerkers zullen je vertellen wat de oorzaak van het probleem is en proberen het op te lossen als ze dat kunnen.

« Back